Ova dva znaka su najbolji par horoskopa
Ilustracija

Ova dva znaka su najbolji par horoskopa

Malo je onih koji imaju sreće da brzo pronađu srodnu dušu. Ali kada se sretnu Bik i Škorpija, njima se sreća već desila.

Kada se osobe rođene u znaku Bika i Škorpije upoznaju, među njima se odmah stvara hemija. Njihova kompatibilnost jača je i izraženija od bilo kojih drugih kombinacija horoskopskih znakova.

Škorpije obožavaju to što oko Bikova moraju prilično da se potrude, a Bikovima odgovara pažnja koju dobijaju. Zajednički su naklonjeni emocionalnoj sigurnosti i bliskosti, a oba znaka zrače strašću i ljubavlju.

Škorpije su poznate po snalažljivosti i realnom sagledavanju života, a Bikovima to odgovara jer znaju da u svakoj situaciji mogu da se pouzdaju u njih, piše Index.hr.

I Bikovi i Škorpije vrlo su odani i nije im teško da se potrude oko veze, a čak i svađe i prepreke na koje naiđu čine ih još bliskijima i privrženijima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.