Kad Ibrahimoviću padne mrak na oči: Imam 300 miliona u banci i svoje ostrvo, ubiću onog ko mi nešto kaže!
Zlatan Ibrahimović

Kad Ibrahimoviću padne mrak na oči: Imam 300 miliona u banci i svoje ostrvo, ubiću onog ko mi nešto kaže!

Bivši saigrač Zlatana Ibrahimovića iz LA Galaksija, Žoao Pedro, opisao je nekoliko dogodovština sa harizmatičnim i svojeglavim Zlatanom Ibrahimovićem, Šveđaninom koji je trenutno igrač Milana, a koji je za vrijeme igranja u Los Anđelesu ostavio dubok trag, jer je u 58 utakmica postigao 53 gola.

Ipak, njegov kvalitet nije bio dovoljan klubu iz Los Anđelesa da u dvie sezone osvoje i titulu, što je često frustriralo Zlatana.

Tako je nakon poraza od Dinamo Hjustona 2018. godine, održao zanimljiv govor saigračima.

„Na kraju utakmice nam je držao govor. Rekao je da ima 300 miliona u banci, ostrvo u vlasništvu i druge nekretnine i da mu ovo zaista ne treba. A onda je dodao još nešto: Ako ste došli na plažu, ili da prošetate Holivudom, samo recite. Prvi koji mi bude nešto rekao, ubiću ga”, prepričao je Žoao Pedro, prenosi Sportklub.rs.

Ibrahimović je u januaru ove godine, sa 38 godina, potpisao za Milan, i uprkos „godini proizvodnje” pokazao da je još uvijek genijalan. Preporodio je Milan, ali i još neke igrače u klubu sa „San Sira”.

Ibrahimović je u karijeri igrao za veliki broj sjajnih klubova: Ajaks, PSŽ, Barselona, Inter, Juventus, Mančester Junajted...

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.