15 dana zatvora zbog vožnje  pod dejstvom 3,25 promila alkohola u organizmu
ilustracija

15 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom 3,25 promila alkohola u organizmu

Državljanin Ukrajne, privremeno nastanjen u Budvi, osuđen je na 15 dana zatvora jer je upravljao vozilom pod dejstvom 3,25 promila alkohola u organizmu, saopštio je zamjenik predsjednika suda za prekršaje u Budvi i PR suda Marko Đukanović.

Tridesettrogodišnjeg Ukrajinca osudila je u hitnom postupku sutkinja Suda za prekršaje u Budvi Dubravka Mažić.

U kaznu zatvora uračunato je vrijeme provedeno u prostorijama za zadržavanje u CB Bar.

“Naime, ukrajinski državljanin je 19. aprila u 12.27 sati u Baru, upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 3,25 promila u organizmu, čime je počinio prekršaj iz Člana 317a stav 1 tacka 3 ZOBS-a. Istom odlukom izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od četiri mjeseca, a obavezan je i na plaćanje troškova postupka u iznosu od 30 eura”, navodi se u saopštenju Đukanovića, prenosi Rtcg.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.