Egzibicioni teniski turnir u Njemačkoj: Bez publike, teniseri s maskama
Ilustracija

Egzibicioni teniski turnir u Njemačkoj: Bez publike, teniseri s maskama

Njemačka će biti domaćin egzibicionog teniskog turnira početkom maja, prenose evropski mediji.

Iako je čitav sport zaustavljen zbog pandemije virusa korona i nije poznato kada će biti nastavljene sezone u svim sportovima, u Zapadnoj Njemačkoj će biti održan turnir za tenisere, a domaćin će najvjerovatnije biti grad Her-Grenchauzen.

Turnir je planiran za 1. maj, a igraće se bez publike. Na terenu će biti samo igrači i glavni sudija, bez skupljača loptica i linijskih sudija.

Ukupno će nastupiti osam tenisera, koji će u četiri dana odigrati 32 meča.  

Niko od prijavljenih igrača nije među Top 100, a najbolji plasman od prijavljenih imaju Janik Hanfman (143) i Dastin Braun (239).

Takođe, svi prisutni na turniru, pa i igrači, moraće da nose maske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.