Kasiljas o životu posle infarkta: Plašio sam se da spavam, da hodam...
Iker Kasiljas

Kasiljas o životu posle infarkta: Plašio sam se da spavam, da hodam...

Legendarni španski golman Iker Kasiljas prije nekoliko mjeseci doživio je infarkt na treningu Porta, a sreća u nesreći je bilo to što su mu prvu pomoć odmah pružili klupski doktori.

Doktori su mu savjetovali da bi najbolje bilo da okonča profesionalnu karijeru, a nekadašnji dugogodišnji čuvar mreže madridskog Reala i španske reprezentacije je to prihvatio i posvetio se kandidaturi za prvog čovjek FS Španije.

U intervjuu za "Marku" Kasiljas je govorio o najtežim danima u dosadašnjem životu.

- Neke stvari su se promijenile od tada, pogotovo u mojoj glavi. Počeo sam da cijenim svaki trenutak. Mi igrači ponekad ne marimo dovoljno za onim što imamo i nismo svjesni koliko možemo druge da učinimo srećnima. To se sada malo promijenilo - kazao je Kasiljas, koji se suočavao i sa psihičkim problemima posle infarkta,prenose Novosti.

- Mjesec dana sam bio veoma tužan. Plašio sam se da spavam, da hodam, da napravim bilo kakav fizički napor. Bilo mi je nepodnošljivo. Srećom, sada se osjećam dobro, iako i dalje koristim puno ljekova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.