Pada broj umrlih u Italiji
Ilustracija

Pada broj umrlih u Italiji

U Italiji se iz dana u dan bilježi sve manje oboljelih i umrlih od koronavirusa i sada se saigurnošću može reći da je epidemija u silaznoj liniji.

U protekla 24 sata umrle su 482 osobe, 93 manje nego u petak, a registrovan je 3.491 novooboljeli, odnosno dva manje nego prethodnog dana.

Od početka epidemije oboljelo je 175.925 ljudi, po čemu je Italija treća na svijetu, posle Sjedinjenih Američkih Država i Španije, a umrlo je 23.227 osoba, najviše posle Amerike.

Oporavilo se 44.927 pacijenata, a u proteklom danu 2.200, a od 44.927 aktivnih slučajeva u ozbiljnom ili kritičnom stanju je 2.733 pacijenta, 79 manje nego u petak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.