Dragoslav Šćekić, Foto: Opština Berane

Predsjednik opštine i skupštine opštine Berane česititali Vaskrs vjernom narodu

"Da nas najradosniji hrišćanski praznik ispuni ljubavlju, slogom i snagom da prebrodimo izazove stavljene pred nama"

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić čestitao je Vaskrs vladici Joanikiju, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vjernicima koji najveći hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru.

"U ime Opštine Berane i svoje lično ime, episkopu Budimljansko–nikšićkom Gospodinu Joanikiju, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti upućujem najsrdačnije čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa", poručio je Šćekić,

On je saopštio da je Vasrkšnji praznik, posvećen miru, zdravlju i napretku naših porodica, kao i praznični duh razumijevanja i opraštanja i da treba da podsjeti na Hristovu žrtvu i širenje Hristove ljubavi među ljudima.

Šćekić je naveo da ovaj hrišćanski praznik koji simbolizuje pobjedu života treba da ulije snagu i optimizam i ispuni nas strpljenjem i nadom u bolje sjutra, i da svi zajedno prebrodimo iskušenja pred nama, sa kojima se danas suočava ne samo Crna Gora, već i čitav svijet.

"Uz najbolje želje da praznik provedemo u dobrom zdravlju i sreći, pozdravljam vas najradosnijim pozdravom: Hristos vaskrse!“, navodi se u vaskršnjoj čestitki predsjednika opštine Berane Dragoslava Šćekića.

Predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović čestitao je Vaskrs vladici Joanikiju i svim pravoslavnim vjernicima širom Crne Gore i svijeta

"U ime SO Berane i svoje lično ime, episkopu Budimljansko-nikšićkom Gospodinu Joanikiju, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti upućujem najsrdačnije čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa", kazao je Obradović.

On je podsjetio da Vaskrs treba da nam vrati vjeru u bolju budućnost i podsjeti nas na važnost njegovanja moralnih vrijednosti i međusobnog uvažavanja.

Obradović je naveo da je njegova želja da duh pobjede života i vječnosti nadahne da se okružimo ka ljubavi i praštanju i da Vaskrs podstakne sve da daju pravi odgovor na izazove koji su podstavljeni pred sve građane.

"Sa željom da ovaj najradosniji hrišćanski praznik provedemo u dobrom zdravlju i porodičnoj sreći, okruženi svojim najdražima: Hristos vaskrse!“, navodi se u vaskršnjoj čestitki predsjednika SO Berane Novice Obradovića.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.