Jonica čestitala Vaskrs

"Vaskrs da osnaži u nama solidarnost, čovjekoljublje i dobrotu"

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica čestitala je Vaskrs mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, episkopu budimljansko-nikšićkom Joanikiju, sveštenstvu i svim pravoslavnim vjernicima u Crnoj Gori.

"Neka nas dan Hristovog vaskrsenja i u ovim teškim trenucima podsjeti na pobjedu života nad smrću, ljubavi nad mržnjom, pravde nad nepravdom i podstakne u nama najplemenitija osjećanja", poručuje Snežana Jonica.

Poželjela je da ovaj veliki praznik osnaži u nama solidarnost, čovjekoljublje i dobrotu – te iskonske vrijednosti koje doprinose da živimo u međusobnoj toleranciji i poštovanju, koji su nam danas potrebniji nego ikad.

"Radujmo se Vaskrsu dok praznične dane provodimo slaveći život, zdravlje, mir i vjeru u dobro, uz vaskršnji pozdrav vječne istine, nade i ljubavi – Hristos vaskrese!", zaključuje na kraju čestitke.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.