Kusovac: Poželimo sve nabolje svima koji su u bolnicama, karantinima i izolaciji
Siniša Kusovac

Vaskršnja čestitka

Kusovac: Poželimo sve nabolje svima koji su u bolnicama, karantinima i izolaciji

Predsjednik Opštine Siniša Kusovac čestitao je Vaskrs pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti.

“U lično i u ime Opštine Tivat svim sugrađankama i sugrađanima pravoslavne vjeroispovijesti i svima koji slave po julijanskom kalendaru, čestitam veliki hrišćanski praznik sa željom da dan hristovog vaskrsenja donese, prije svega zdravlje svima nama, potom mir i zadovoljstvo u porodicama", naveo je Kusovac.

Vaskrs je kako kaže sada, možda više nego ikada, pravi trenutak za osnaživanje nade da će globalna pandemija koja je zadesila cijeli svijet proći što prije i sa što manje posljedica, čemu mogu doprinijeti samo naše zajedništvo, solidarnost i humanost.

"Vaskrs je i prilika da se u svima nama još jednom probudi svijest da samo kao zajednica imamo snagu da prevaziđemo teškoće i gradimo Tivat nakon krize.To je i trenutak da se prisjetimo i poželimo sve nabolje svima koji su u bolnicama, karantinima i izolaciji.To je prilika i da se zahvalimo svim službama grada na predanosti u našoj zaštiti a posebno medicinskim radnicima kao prvoj liniji naše odbrane", poručio je Kusovac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.