Popović: Dane moramo iskoritisti za uspostavljanje boljih i iskrenijih ljudskih odnosa
Andrija Popović

Vaskršnja čestitka Liberalne partije CG

Popović: Dane moramo iskoritisti za uspostavljanje boljih i iskrenijih ljudskih odnosa

"Svim građanima i građankama pravoslavne vjeroispovijesti kao i onima koji slave Vaskrs prema julijanskom kalendaru, svještenstvu Crnogorske pravoslavne crkve kao i svještenstvu Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, u svoje lično i u ime Liberalne partije, srdačno čestitam ovaj veliki hrišćanski praznik", poručio je Andrija Popović predsjednik Liberalne partije.

"Želim vam da predstojeće blagdane provedete u miru, radosti i sreći sa vašim porodicama i sa najdražima", kaže Popović. 

Ističe da ove dane moramo iskoritisti za uspostavljanje boljih i iskrenijih ljudskih odnosa.

"U vremenu kada pandemija virusa potresa čovječanstvo, pa i naš narod, moramo biti još odgovorniji i čuvati i sebe i svoje prijatelje, komšije, porodicu i sve sugrađane od ove opasnosti ostajući doma i u svojim kućama slaveći ovaj veliki praznik. Uvjeren sam da nas nakon ovog iskušenja čeka bolje vrijeme, vrijeme napretka, ljubavi i sloge za sve ljude", zaključio je Popović.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.