Cetinjska policija procesuirala 20 osoba u proteklih mjesec dana radi kršenja mjera Vlade
Ilustracija

"Radimo posvećeno i odgovorno, bez izuzetaka"

Cetinjska policija procesuirala 20 osoba u proteklih mjesec dana radi kršenja mjera Vlade

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su od 13. marta do 16. aprila, odnosno za vrijeme trajanja mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanja i sprječavanja prenošenja novog koronavirusa podnijeli krivične prijave protiv ukupno 20 lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Iz policije su naveli da najveći broj građan Cetinja poštuje mjere u cilju sprječavanja širenja novog virusa Covid-19.

U saopštenju su naveli da sprovode redovne kontrole, i da posao obavljaju posvećeno i odgovorno, kako bi se u budoćnosti svi prekršioci privremenih mjera mogli procesuirati, i adekvatno kazniti bez izuzetaka.

"Sve neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti cetinjska policija sprovodi u skladu sa naredbama Ministarstva zdravlja i Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti kako bi se što je u većoj mjeri moguće zaustavilo širenje novog koronavirusa, a sve sa jednim glavnim ciljem - bezbjednost svih građana i očuvanje njihovog zdravlja"; zaključili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.