Šćepanović: Čekamo da se život vrati u normalu i do tada radimo šta možemo
Miloš Šćepanović, foto: wpolo.me

Šćepanović: Čekamo da se život vrati u normalu i do tada radimo šta možemo

Ni jednom od najboljih vaterpolo golmana svijeta, Novljaninu Milošu Šćepanoviću, koji brani boje Marseja, nije lako ostati doma, bez bazena, treninga i utakmica. Ipak, kao i njegove kolege zna što je disciplina i zna da je u ovom trenutku najvažnije sačuvati zdravlje i porodicu, koja je sa njim u Marseju.

Šćepanović očekuje da se život u Marseju vrati u normalu u nadi da će 31. maja početi kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, u Roterdamu.

"U Francuskoj se situacija oko virusa COVID-19, kada je riječ o mjerana države, razvijala postepeno. Preciznije, otkako se virus pojavio u Evropi počeo je da se pojavljuje i u Francuskoj, pa je ovoj temi od starta pridavano dosta pažnje u medijima", kazao je Šćepanović, prenosi Radio Jadran.

Što se tiče sporta, svi šampionati su obustavljeni, pa tako i PF u vaterpolu, LEN LS...

"Treniramo u kućnim uslovima. Trčimo. Kako će se sve odvijati za završetak sezone niko ne zna, ali, ipak, sve govori u prilog tome da će biti teško zavrsiti sva takmičenja", priča Novljanin.

Kako rekao, u stalnom je kontaktu sa našim stručnim štabom i saigračima.

"Čekamo povratak života u normalu i do tada radimo šta možemo da održimo određeni nivo forme, da napravimo stvari koje su ranije odlagane, a sada za njih imamo dosta vremena..."

Šćepanović je prošle sezone osvojio LEN Evrokup i rastužio malo Jadranaše i Novljane, ali je i kao član stručnog štaba reprezentacije Crne Gore osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.