Šta žene guglaju tokom izolacije?
Ilustracija

Šta žene guglaju tokom izolacije?

Viđanje i okupljanje sa prijateljima je postalo zabranjeno, a samim tim se i boravak na društvenim mrežama znatno povećao. Zahvaljujući internetu, možemo svakodnevno komunicirati sa osobama sa kojima želimo, a višak vremena nam dozvoljava da se posvetimo pretragama na Guglu o temama koje nas zanimaju.

Ipak, kako su ženama uskraćene usluge frizera, kozmetičara i raznih beauty tretmana, nova istraživanja koje je objavio portal Flawless.org pokazao je šta žene najviše zanima tokom izolacije koja je uslijedila tokom pandemije virusa. Najčešće pretrage na Guglu vezane su za njegu kose, šminkanja ali i aktivnosti poznatih ličnosti.

Kada je riječ o kosi, najviše pretrage pripalo je temi koliko često treba prati kosu, načini kovrdžanja kose pomoću prese, savjeti za brži rast, ali i kako sami da ošišamo svoju kosu. Pojam šminkanja zabilježio je najveći rast. On je pretraživan 135 hiljada puta u toku jednog mjeseca, a istraživanje je pokazalo da žene najviše zanima kako da očiste četkice i kako da lice izgleda lijepo bez šminke.

Potom slijedi pretraga noktiju, a najviše interesovanja pripalo je temi „Kako da uklonim gel lak sa noktiju?“. Osim toga, život poznatih nije zanemaren ni tokom izolacije. Žene se najviše interesuju za aktivnosti Kim Kardašijan, Kajli Džener i Ariane Grande.

Bilo kako bilo, po svemu sudeći, karantin nam definitivno donosi odmor od kozmetičkih proizvoda i vraćanje što prirodnijem izgledu, pišu Nezavisne novine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.