Siniša Mihajlović pobijedio leukemiju
Siniša Mihajlović

Tvrdi njegov nekadašnji saigrač iz Inter Hulio Rikardo Kruz

Siniša Mihajlović pobijedio leukemiju

Siniša Mihajlović završio je svoju borbu sa leukemijom, tvrdi njegov nekadašnji saigrač iz Inter Hulio Rikardo Kruz.

Siniša nije čovjek, on je zvijer - naglasio slavni fudbaler,prenosi Kurir.

Argentinac i Srbin su dvije godine bili saigrači u milanskom klubu, potom mu je Siniša bio trener još godinu dana, kad je prešao „iz kopački“ u stručni štab Roberta Mančinija, pa je Kruz imao priliku da upozna obje verzije srpskog velikana.

Sada, mnogo godina kasnije, posle telefonskog razgovora sa drugom iz igračkih dana otkrio je lijepe vijesti za dnevnik Korijere dela sera.

"Nazvao sam ga prije nekoliko nedjelja. Hvala bogu, leukemija djeluje da je ostala iza njega", otkrio je bivši as Intera i nastavio:

"Njegova porodica i moja su veoma bliske, pa se i naše supruge često čuju telefonom", rekao je Kruz, strijelac 75 golova za nero-azure na 197 utakmica.

Iako zvanične potvrde od porodice Mihajlović još nema, nadamo se da je Kruz u pravu i da je Siniša zaista dobio ovu neizmjerno tešku bitku. Jedno je sigurno, Mihajlović se trenutno nalazi u Rimu, gdje je došao iz Bolonje posle savjeta ljekara i prijatelja, jer je sjever Italije postao veliko žarište koronavirusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.