Srpska Alternativa obezbijedila pakete humanitarne pomoći za najugroženije stanovnike sjevera
Foto: Srpska Alternativa

Srpska Alternativa obezbijedila pakete humanitarne pomoći za najugroženije stanovnike sjevera

Najmlađa politička partija u Crnoj Gori, Srpska Alternativa, obezbijedila je pakete humanitarne pomoći za najugroženije stanovnike sjevera, saopšteno je iz stranke.

"Paketi se sastoje od osnovnih životnih namirnica i isti će u skladu sa propisima biti distribuirani preko Opštinskih organizacija Crvenog krsta", saopšteno je.

Pored ove aktivnosti, predsjednik Srpske Alternative, Svetislav Perišić je prije nekoliko dana podnio predlog Vladi da se na mjesečnom nivou isplaćuje pomoć za taksiste, frizere i kozmetičare, kojima je zbog novonastale situacije zabranjeno obavljanje djelatnosti.

Srpska Alternativa daje punu podršku Vladi Crne Gore i NKT u borbi protiv pandemije koronavirusa u zemlji, te sve građane moli da poštuju mjere i preporuke nadležnih organa - poručuju iz ove partije.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.