Na francuskom nosaču aviona zaraženo 50 članova posade

Na francuskom nosaču aviona zaraženo 50 članova posade

Pedeset članova posade francuskog nosača aviona "Šarl de Gol" zaraženo je koronavirusom, saopštilo je Ministarstvo odbrane i dodalo da su tri mornara evakuisana iz preventivnih razloga.

"Od 66 osoba testiranih na koronavirus, utvrđeno da je 50 osoba zaraženo na nosaču aviona", navelo je Ministarstvo 24 sata posle vijesti da se sumnja da ima inficiranih na "Šarlu de Golu".

Za sada se ne zna porijeklo zaraze na tom brodu, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.