Popović: U predstojećim blagim danima da se vratimo istinskim vrijednostima
Andrija Popović, Foto: LPCG

Predsjednik Liberala čestitao najradosniji hrišćanski praznik

Popović: U predstojećim blagim danima da se vratimo istinskim vrijednostima

Andrija Popović predsjednik Liberalne partije CG čestitao je predstojeći Uskrs svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti, i poželio im dobro zdravlje u predstojeće blage dane.

"Svim građanima i građankama rimokatoličke vjeroispovijesti i svima koji slave Uskrs prema gregorijanskom kalendaru, nadbiskupu barskom Roku Đonlešaju kao i svještenstvu rimokatoličke crkve, srdačno čestitam veliki hrišćanski praznik", kazao je Popović.

On je svim vjernicima poželio da predstojeći blagi dani donesu mir, slogu i zdravlje u njihove domove, i da vrijeme izolacije iskoristimo da se vratimo istinskim vrijednostima čovječnosti, tolerancije, praštanja i zajedničkog života. 

"U ovom izazovnom vremenu kada se cijeli svijet suočava sa opasnom epidemijom, potrebno je imati još više snage, jedinstva i solidarnosti koje će postaviti temelj za izgradnju boljeg i naprednijeg društva nakon ove krize. Želim vam da uskršnje praznike provedete sa najbližima, u najboljem zdravlju i sreći i u sigurnosti, ostajući u svojem domu", poručio je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.