Crna Gora zvanično na App Store-u
Ilustracija

Potvrdili iz Epl-a

Crna Gora zvanično na App Store-u

Ljubitelji Epl uređaja iz naše države više neće morati da se registruju na nekim izmišljenim adresama, jer je od danas Crna Gora zvanično prisutna na App Store-u.

Programeri iz tih 20 zemalja će od danas moći objavljivati aplikacije u App Store prodavnici aplikacija za njihovu matičnu zemlju, što do sada nije bilo moguće, prenijele su Dnevne Novine.

Pored Crne Gore, App Store je od danas dostupan i u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Avganistanu Iraku, Libiji, Gruziji, Maroku, Maldivima, Mozambiku, Gabonu, Kamerunu, Obali Slonovače, Mjanmaru, Nauruu, Ruandi, Tongu, Zambiji i Vanutuu.

Iz Epl-a su saopštili da je App store postao mnogo više od najsigurnijeg tržišta na svijetu.

“App Store pruža mogućnost povezivanja sa korisnicima u 155 zemalja ili regiona. Zadovoljstvo nam je da objavljujemo da će se App Store proširiti još više ove godine, nadolazećom podrškom za 20 novih zemalja i tako vam omogućiti da povećate svoj uticaj poslovanje na novim tržištima”, saopšteno je iz Epl-a.

Epl je programerima dao rok do danas da prilagode aplikacije novim tržištima, pa se zvanični početak App Store u ovim zemljama može očekivati posle ovog datuma.

Za sada nema informacija da li će i kako Epl omogućiti da se adresa sa postojećih naloga (registrovani na adrese drugih država) prebaci na crnogorski.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.