Završeni radovi dionice puta Fundina – Zatrijebač
Foto: Glavni grad

Završeni radovi dionice puta Fundina – Zatrijebač

"Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković i direktor gradskog preduzeća Putevi doo Radenko Bulatović obišli su danas rekonstruisanu dionicu putnog pravca Fundina-Zatrijebač", saopšteno je iz Glavnog grada.

Glavni grad je uspješno priveo kraju realizaciju još jednog važnog projekta koji je podrazumijevao potpunu rekonstrukciju puta koji povezuje Fundinu i Zatrijebač u dužini od preko 3 km, a vrijednost svih izvedenih radova je 250.000 eura”, istakao je gradonačelnik Vuković, dodajući da je poseban  značaj ovog projekta to što je veliki doprinos prethodnih nekoliko godina za razvoj ovoga kraja i unaprjeđenja stanja u oblasti putne infrastrukture dala dijaspora.

Foto: Glavni grad

“To je za nas predstavljalo i dodatnu obavezu i zato sam veoma srećan i ponosan što smo ovaj posao odradili kako smo i planirali i ovom prilikom se zahvaljujem gospodinu Kolji Cacaju koji je opredijelio značajna finansijska sredstva, a kome sam prilikom našeg susreta prošle godine dao čvrsto obećanje u ime Glavnog grada da ćemo ovaj putni pravac rekonstruisati na proljeće 2020. godine”, naglasio je Vuković.

Ističući da je ovaj putni pravac veoma značajan jer predstvalja još jednu kvalitatenu i bezbjednu saobraćajnu vezu Tuzi i Podgorice, Vuković se zahvalio predstavnicima MZ Ubli i MZ Fundina na tome što su sve vrijeme pomagali u realizaciji planiranih aktivnosti, tradicionalnim  partnerima Glavnog grada iz Fonda za razvoj Kuča „Marko Miljanov“, kao i direktoru Puteva i njegovim saradnicima što su važan posao za Glavni grad odradili na prvi način i na ponos svih.

Direktor gradskog preduzeća Putevi doo  Radenko Bulatović je istakao da su se izvedeni radovi na rekonstrukciji navedene dionice putnog pravca Fundina-Zatrijebač odnosili na pripremu podloge za asfaltiranje, izradu ravnajućeg sloja i ugradnja završnog sloja asfalta i dodao da će u narednom periodu završiti iscrtavanje horizontalne signalizacije duž cijelog putnog pravca od 14 km.

Foto: Glavni grad 

On je podsjetio da je prvenstveno bilo predviđeno da se u ovaj projekat uloži 220.000 eura, ali da zbog dodatnih radova koji su obuhvatali sanaciju klizišta dugog 110 metara i rekonstrukciju priključka za selo Raševići ova investicija ukupno iznosi preko 250.000eura.

Foto: Glavni grad 

Foto: Glavni grad 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.