Ovako Katarina Grujić izgleda u karantinu (FOTO)

Atraktivna pjevačica Katarina Grujić važi za jednu od najljepših pjevačica na našoj estradi. Ona blista kada je pred kamerama i kada snima emisije, a sada je pokazala da nema problem da svojim pratiocima na „Instagramu“ pokaže kako izgleda trunke šminke na licu.

"Dragi moji, kako ste? Kako provodite vrijeme u izolaciji?

Kao što vidite, ja sam se potpuno opustila, a bilo je i vrijeme. Ne mora uvijek sve da bude savršeno. Ja sam zato danas bez šminke, kosa mi je u haosu i uzivam u tome. Ovo je prilika da se bavimo sobom i radimo na sebi. Da uživamo u malim životnim ritualima. I ne zaboravite, porodica i dom ključ su svakog kvalitenog života! Zato, ostanite kod kuće i poštujte mjere! Pa da se uskoro ponovo svi RUKUJEMO, GRLIMO I LJUBIMO. Voli vas vaša Kaća!", poručila je pjevačica na „Instagramu“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.