Tivat: Viber zajednica opštine značajan izvor informacija
Foto: Opština Tivat

"Sve odluke i mjere IJZ stižu blagovremeno do građana"

Tivat: Viber zajednica opštine značajan izvor informacija

Viber zajednica Opštine Tivat postala je značajan izvor informacija ne samo za građane Tivta već i mnogo širu populaciju, a informacije koju su plasirane i na engleskom jeziku obezbijedile su i pažnju stranih državaljana koji žive u Boki.

U saopštenju su naveli da je viber zajednica "Opština TIVAT – Community“, formirana prije dvadesetak dana, za kratko vrijeme je postigla značajan uspjeh pa informacije lokalne uprave ovim putem prati 4.500 članova.

"Informacije koje se dijele sa pratiocima su kratke i koncizne, odnose se primarno na epidemiološku situaciju, aktivnosti gradskih službi i organa, akcije građana a članovi zajednice među prvima dobijaju i informacije o mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT), Vlade Crne Gore i Insistuta za javno zdravlje", naveli su iz Opštine Tivat.

Oni su istakli da je važno da se informacije dobijene od IJZ i Vlade CG pravovremeno plasiraju građanima, da bi se i oni lakše mogli organizovati u cilju borbe protiv koronavirusa. Naglasili su da je do sada putem viber aplikacije razmijenjeno 136 poruka sa građanima.

"Imajući u vidu da se, usljed razvoja epidemije, Crna Gora od polovine marta nalazi u novoj, rizičnijoj i zahtjevnijoj fazi, Opština Tivat je od 15. marta sve svoje kanale komunikacije sa građanima – veb-sajt, fejsbuk, instagram i twitter, stavila u funkciju informisanja o epidemiološkoj situaciji", podsjetili su iz  Opštine Tivat.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.