Aleksandra Kovač objavila album "Mlečni put"

"Neka vam moja muzika bude prijatelj, podrška i oslonac u ovim teškim danima kao što je meni svih ovih godina"

Popularna pjevačica i muzičarka Aleksandra Kovač objavila je, prije nekoliko dana, povratnički album "Mlečni put", što je njeno prvo izdanje na srpskom još od drugog solo izdanja "U mojoj sobi" iz 2009.

U međuvremenu, 2016, objavila je album Cotton 100% na engleskom, sa pjesmama nastalim još početkom vijeka.

Najstarija ćerka Kornelija Kovača najavila je "Mlečni put" spotom za naslovnu pjesmu, a zatim su, u kratkom roku, uslijedila još tri singla. Album, pored novih pjesama, sadrži i prearanžirane stare numere, koje je Kovačeva svojevremeno pisala za druge izvođače.

"Ovo je moje najintimnije i najzrelije muzičko djelo do sada, ali, važnije od svega je da je album moj povratak vremenu ljubavi, nježnosti i sigurnosti"- napisala je na "Fejsbuku" popularna Maki. - Povratak porodici i mojim roditeljima koji su me voljeli i pružili mi svu ljubav ovog svijeta.

Većinu tekstova na albumu je napisala njena pokojna majka Spomenka, a skoro sve klavirske dionice maestralno je odsvirao Kornelije.

"Svaku pjesmu sam komponovala i otpjevala da bi moje slomljeno srce pronašlo utjehu i mir. Neka vam moja muzika bude prijatelj, podrška i oslonac u ovim teškim danima, kao što je meni svih ovih godina. Znajte da niste sami. "Mlečni put" me je odveo na nevjerovatno putovanje do najdubljih ponora moje duše i nazad, i više nikad neću biti ista. Želim mu da pronađe svoj mir, u vašim srcima", poručila je Aleksandra, pišu Novosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.