Indijska pekara dijeli besplatno kolačiće sa motivima koronavirusa
Ilustracija

Poruka "poješćemo koronu"

Indijska pekara dijeli besplatno kolačiće sa motivima koronavirusa

Jedna pekara u Kolkati, u Indiji, pravi kolače na temu koronavirusa, a dijeliće ih mušterijama besplatno sa porukom "poješćemo koronu".

Pekara "Hindustan svits" se nalazi u gradskom distriktu Džadavpur, a čak su i njeni zidovi ukrašeni motivima korone.

"Pravimo tri vrste korone, jednu od indijskog oraha, drugu od kolačića, a treću od sandeša. Te poslastice nećemo prodavati, dijelićemo ih besplatno mušterijama koje dođu i kupe neke druge slatkiše", kažu u pekar, prenosi Raša tudej.

Komentari na taj potez pekare su podijeljeni - nekima se ideja sviđa i smatraju da je kreativna, dok drugi tvrde da je pekara "prešla granicu". 

U Indiji je od početka pandemije potvrđeno 5.916 slučajeva zaraze korona virusom, a umrlo je 178 osoba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.