Zaposleni Prve banke i članovi Odbora direktora donirali 10.000 eura NKTu
ilustracija

Zaposleni Prve banke i članovi Odbora direktora donirali 10.000 eura NKTu

Zaposleni Prve Banke Crne Gore, članovi Odbora direktora i Odbora za reviziju, uplatili su donaciju od 10.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti za podršku u borbi protiv korona virusa.

"Pored donacije koju je Banka uplatila, kao zaposleni željeli smo da damo i lični doprinos naporima zdravstvenog sistema u prevazilaženju teške situacije u kojoj se nalazimo. Od samog početka u potpunosti i strogo poštujemo sve preporuke nadležnih organa, svjesni važnosti odgovornog  ponašanja u očuvanju zdravlja svih nas. Čvrsto vjerujemo da je u ovoj zajedničkoj borbi, uloga svakog pojedinca od izuzetnog značaja, a humanost i solidarnost vrijednosti koje su nam danas najviše potrebne.", saopštili su.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.