Igalo: Iz karantina zastavama podržali medicinske radnike, Vladu i
Foto: Radio Jadran

Igalo: Iz karantina zastavama podržali medicinske radnike, Vladu i "Ajkule"

U starom dijelu Instituta Igalo nalazi se druga grupa građana, njih preko 130, koji će radi sprječavanja širenja korona virusa, biti u karantinu narednih desetak dana.

Osim poštovanja strogih mjera izolacije i održavanja higijene, na građanima u karantinu je i da osmisle kako će najbolje „ispuniti“ dan,prenosi Radio Jadran.

Većina, uglavnom, vrijeme provodi uz internet, društvene mreže, muziku, filmove on line, vježbe…

Iz Prve faze i karantina često u 20 h odzvanja aplauz podške zdravstvenim radnicima, ali i podrška našim „ajkulama“ i Vladi Crne Gore.

Nekoliko njih juče su poslijepodne i jutros sa terasa Instituta razvili crnogorske zastave i pjevali čuvenu himnu crnogorske vaterpolo reprezentacije.

U želji, svakako, da što prije izađemo svi iz pandemije, a da „ajkule“ nastave sezonu i pripreme za Olimpisjke igre.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.