Bjelopoljac solidarnost oboljelima pokazuje trčeći

Nijaz istrčao još 23km za oboljele od virusa korona: Borite se hrabro, izliječenje će doći(VIDEO)

Bjelopoljac, Nijaz Avdić nastavio je danas akciju započetu 29. marta i za oboljele od koronavirusa u Crnoj Gori istrčao 23km dug put od Tomaševa do centra Bijelog Polja.

Ovaj poznati sportski radnik, nastavio je da pruža podršku oboljelima na nesvakidašnji način, trčeći srcem za njihov oporavak od COVID-19.

"Ovo je bila druga etapa za oboljele od nevidljivog neprajtelja. Inače počeo sam 29. marta kada sam iz svojeg sela Crhalj do Bijelog Polja istrčao 28km. Planirao sam da za svakog oboljelog istrčim jedan kilometar tako da od toga neću odustati", kazao je Avdić nakon istrčane rute.

Svima koji su bolesni poručio je da se ne predaju.

"Borite se hrabro uz pozitivne misli i optimizam i izliječenje će doći, a vi ćete i nastaviti sa normalnim životom", istakao je Avdić.

On je i svim pripadnicima romske populacije čestitao Međunarodni Dan Roma i poželio im puno sreće i zdravlja u narednom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.