LP donirala NKT-u i Crvenom krstu u više gradova
LP

LP donirala NKT-u i Crvenom krstu u više gradova

Shodno ranijoj Odluci Predsjedništva Liberalne partije uplaćeno je pola martovske plate funkcionera i odbornika na državnom i lokalnom nivou, 4000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti za kupovinu osnovnih zaštitnih medicinskih sredstava. Dio funkcionera LP je ranije kroz svoje institucije donirao pola martovske zarade NKT, a predsjednik i poslanik Andrija Popović 10 000 eura ličnih sredstava.

"Takođe,LP je od sredstava prikupljenih od članova i simpatizera donirala i 1000 eura Crvenom krstu u Podgorici,Bijelom Polju i Kotoru za pomoć najugroženijima u doba velike krize, uz posebno izražavanje zahvalnosti Crvenom krstu i njihovim volonterima na vanserijskom djelovanju u humanitarnoj oblasti od javnog interesa, u borbi protiv globalne pandemije", saopšteno je iz ove partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.