Podgorica: Policija pronašla tijelo novorođenčeta u jami na imanju
Ilustracija

Podgorica: Policija pronašla tijelo novorođenčeta u jami na imanju

Beživotno tjelo novorođenčeta pronađeno je u jami na jednom imanju u Zeti, a policija i tužilaštvo utvrđuju ko je bacio tek rođenu bebu.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su 5. aprila 2020. godine obaviješteni od strane zaposlenih u KCCG da je u njihove prostorije na ukazivanje ljekarske pomoći primljena punoljetna ženska osoba koja je životno ugrožena zbog porođaja van medicinkse ustanove", navodi se u saopštenju policije.

Policijski službenici su o navedenom događaju upoznali nadležne tužioce u Osnovnom i Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

"Policija je operativnim radom na terenu, u sklopu policijsko – tužilačke aktivnosti, i pretresom imanja i objekta stanovanja ženske osobe juče pronašla beživotno tijelo novorođenčeta", saopšteno je.

Beživotno tijelo je kako se navodi, po nalogu nadležnog tužioca upućeno na obdukciju.

"Po nalogu tužioca preduzimaju se dalje mjere i radnje. Izviđaj je u toku", kažu iz policije.

Prema saznanjima “Vijesti”, tridesetšestogodišnjakinja je ljekarima Kliničkog centra rekla da ima ginekoloških problema, ne pominjući da se nedugo prije toga porodila. Ljekari su, međutim, odmah otkrili istinu i obavijestili policiju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.