Parking servis Tivat donirao sredstva za borbu protiv Covid-19
Slaviša Ognjanović, Foto: Opština Tivat

Parking servis Tivat donirao sredstva za borbu protiv Covid-19

Parking servis Tivat i izvršni direktor Slaviša Ognjanović donirali su značajna finansijska sredstva za borbu protiv koronavirusa.

"Uvažavajući preporuke Nacionalnog koordinacionog tima za borbu protiv zaraznih bolesti, Doo Parking Servis Tivat je u prethodnom periodu preduzeo niz preventivnih mjera, a sve u cilju suzbijanja i sprečavanja prenošenja Covid-19", prenosi se u saopštenju.

Parking servis u Tivtu uplatiće NKT-u 2.500 eura a izvršni direktor Slaviša Ognjanović doniraće 50 odsto zarade u svrhu borbe protiv Covid-19.

Ovo preduzeće će takođe uplatiti hiljadu eura Crvenom krstu za nabavku namirnica najugroženijim građanima Tivta.

"Predsjednik Odbora direktora kao i članovi odbora odreći će se nadoknade za mart, a pojedini zaposleni će takođe uplatiti dio zarade NKT-u", poručeno je iz Parking servisa.

Takođe, građanima će biti omogućeno odloženo plaćanje računa za 60 dana.

"To je naš mali doprinos u ovoj situaciji, a sve uz poruku Ostanite doma”, zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.