Erdogan pisao Vučiću: Dragi prijatelju u Srbiju stiže pomoć iz Turske
Erdogan i Vučić

Erdogan pisao Vučiću: Dragi prijatelju u Srbiju stiže pomoć iz Turske

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas pismo predsjednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

"Poštovani predsjedniče, dragi prijatelju, želio bih da izrazim svoje najiskrenije saučešće povodom svih izgubljenih života Vaših građana, između ostalih državnog sekretara Ministarstva za zaštitu životne sredine g. Branislava Blažića, uslijed pandemije COVID-19 koja predstavlja veliku opasnost za cio svijet. Nadam se da ćemo u najkraćem mogućem roku prebroditi ovu tešku situaciju", naveo je Erdogan.

Turski predsjednik je siguran da će efikasne mjere koje su u Srbiji preduzete od prvog dana borbe protiv pandemije COVID-19 doprinijeti da se ova krizna situacija prebrodi sa najmanjim mogućim gubicima.

"Želim Vam uspjeh u Vašim naporima. Nadam se da će medicinska oprema, koju ćemo poslati u Vašu zemlju ove nedjelje, pored setova za testiranje koje smo Vam prethodno dostavili, predstavljati našu podršku prijateljima iz Srbije u njihovoj borbi protiv pandemije. Ovom prilikom bih želio da izrazim želju da uskoro, kada se prevaziđe kriza, ugostim Vašu Ekselenciju u Turskoj. Takođe, upućujem Vam najsrdačnije želje za Vaše zdravlje i sreću, kao i blagostanje i dobrobit prijateljskog naroda“ navodi se u pismu predsjednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana, prenose Novosti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.