Bijelo Polje: Zatečen na ulici posle 19h, kažnjen sa 40 dana zatvora
ilustracija

Strani državljanin nezakonito boravio na teritoriji CG

Bijelo Polje: Zatečen na ulici posle 19h, kažnjen sa 40 dana zatvora

M.S . (29) iz Đakovice, koji je nezakonito boravio na teritoriji naše zemlje, kažnjen je zatvorskom kaznom u trajanju od 40 dana a nakon što je zatečen na javnoj površini posle 19h.

Naime, M.S. je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od hiljadu eura a nakon što nije platio izrečenu novčanu kaznu određena mu je zatvorska.

"Radi se o stranom državljaninu gdje je rješenje izvršno prije pravosnažnosti novčana kazna je zamijenjena kaznom zatvora u trajanju od 40 dana i okrivljeni je upućen u zatvor Spuž na izdržavanje kazne s obzirom da je strani državljanin.", saopštio je bjelopoljski Sud za prekršaje.

Strani državljanin je zatečen 4. aprila u 19:25 časova da se kreće kroz naselje Kruševo u  Bijelom Polju ali je državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva saopštio da se zbog krivičnog  djela ne postupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti podnese prijava u redovnom postupku, a ne da se odmah lice zadrži.

"Nakon toga su službenici CB Bijelo Polje istom podnijeli prekršajnu prijavu, a iz razloga jer je utvrđeno da isti nezakonito boravi na teritoriji Crne Gore odnosno nije prijavio boravak nadležnom Centru bezbjednosti.", zaključuje se.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.