Od danas donacije SMS-om na broj 15888: Zajednička borba protiv virusa korona

Moguće je donirati 1 euro u zajednički fond NKT-a za zarazne bolesti

Od danas donacije SMS-om na broj 15888: Zajednička borba protiv virusa korona

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti je u saradnji sa Crnogorskim Telekomom, Telenorom i Mtel-om, otvorilo SMS liniju za donacije 15888, putem koje građani mogu da se pridruže zajedničkoj borbi protiv virusa korona, saopšteno je iz Vlade.

Slanjem SMS-a DONACIJA na broj 15888, moguće je donirati 1 euro u zajednički fond NKT-a za zarazne bolesti.

"Ova usluga je dostupna korisnicima svih operatera u Crnoj Gori, a nakon realizovane donacije svaki donator će SMS-om dobiti potvrdu o uspješno realizovanoj donaciji.

SMS linija podrške realizovana je na inicijativu brojnih građana, a istu je osim telekomunikacionih kompanija u najkraćem roku podržala i Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP)", navodi se u saopštenju.

Iz Vlade podsjećaju da je donacije moguće realizovati i putem web sajta Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti www.coronainfocg.me ili u skladu sa instrukcijama na http://www.gov.me/naslovna/donacije.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.