Italijanka stara 103 godine se uspješno izliječila od koronavirusa
Ilustracija

U avgustu treba da proslavi 104. rođendan

Italijanka stara 103 godine se uspješno izliječila od koronavirusa

Žena sa sjevera Italije koja u avgustu treba da proslavi 104. rođendan pobijedila je Covid-19, piše italijanski list La Repubblica.

Ada Zanuso se razboljela početkom marta u domu za starije "Maria Grazia" u provinciji Bijela, oko 100 kilometara zapadno od Milana, prenosi Hina.

U istom domu je 21 drugi štićenik podlegao Covidu-19, piše La Repubblica.

"Neko gore je zaboravio na mene", izjavila je Zanuso.

Njen sin Đanpjero, koji je s njom u kontaktu putem video poziva, kaže da ona "još uvek čita bez naočara, znatiželjna je i stalno želi da zna" šta rade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.