Vjerujte djeci kad vam kažu:
Laura sa porukom,foto: FB

Mališani u borbi protiv korone šarenim svijetom

Vjerujte djeci kad vam kažu: "Sve će biti dobro" (FOTO)

Ovih dana i djeca širom Evrope pružaju podršku borbi protiv koronavirusa na svoj način, četkicom i najljepšim bojama!

Vrtić "Maša" iz Podgorice pridružio se eTwinning projektu djece Italije na inicijativu PPU " Igralište" iz Beograda.

eTwinning podržava zatvorene škole s primjerima s terena i idejom za saradnju s drugim kolegama u Evropi.

Četvorogodišnja Laura iz Spuža na čijem licu se vidi da dolaze bolji dani poslala je upravo  poruku kakvu svi želimo da čujemo.

Ona kao i njeni drugari iz vrtića "Maša" uputili su obojenu i vedru poruku svim građanima Crne Gore u periodu svjetske pandemije COVID19, kao i stanovnicima najpogođenije Italije: "Sve će biti dobro" -"Andrà tutto bene".

 
Pored toga, Laura sa svojim sestrama i bratom u ljepše boji i kućne dane te na tanjiru oživljava i prirodu i njene ljepote.
 
Veselo, zdravo i kreativno.
 
918538881460378535172129025631287280402432n
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.