Srbija: Od koronavirusa preminuo pripadnik MUP-a
Nebojša Stefanović

Srbija: Od koronavirusa preminuo pripadnik MUP-a

Ministarstvo unutrašnjih poslova izrazilo je saučešće porodici kolege Radovana Tijanića, pripadnika Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP-a, koji je preminuo u KBC "Dragiša Mišović" od posledica koronavirusa.

"Riječ je o nenadoknadivom gubitku za Ministarstvo unutrašnjih poslova. Radovan Tijanić je u našem timu bio poznat kao izuzetan profesionalac, požrtvovan radnik i veliki borac za informacionu bezbjednost Srbije", izjavio je potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Tijanić je u Ministarstvu unutrašnjih poslova proveo cio svoj radni vijek, a tokom gotovo 34 godine rada obavljao je poslove logistike, policijskih evidencija, analitike i bio je zaposlen u Odjeljenju Beograd Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP.

Preminuo je u 58. godini života i iza sebe je ostavio suprugu i dvije ćerke, navodi MUP Srbije u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.