Uzrok eksplozije je gas

U eksploziji zgrade u Moskvi poginula jedna osoba (VIDEO)

U eksploziji koja se danas dogodila u jednoj stambenoj zgradi nedaleko od Moskve, poginula je jedan osoba, saopštila je ruska spasilačka služba i dodala da je eksploziju uzrokovao gas.

Na fotografiji lokalnih vlasti postavljenoj na Instagramu, prikazana je uništena zgrada sa najmanje tri sprata, prenosi Beta.

Rusko Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da je jedna osoba poginula i četiri povrijeđene.

Eksplozija se dogodila na drugom spratu zgrade u gradu Orehovo-Zujevo, oko 95 kilometara istočno od Moskve.

Eksplozije gasa su česte u Rusiji jer većina infrastrukture potiče iz sovjetske ere, a mjere bezbjednosti nisu uvjek poštovane.

Današnja nesreća dogodila se usred pandemije korona virusa, a u Rusiji su stanovnici pozvani da ne izlaze iz svojih domova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.