70 paketa za mještane Biokovca i okoline; Smolović: Na izazov odgovoriti disciplinom i solidarnošću

Donacija Opštine i Crvenog krsta

70 paketa za mještane Biokovca i okoline; Smolović: Na izazov odgovoriti disciplinom i solidarnošću

Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje, dostavila je danas pomoć u hrani i higijeni za 70 domaćinstava koja se nalaze u izolaciji u selu Biokovac kod Pavinog Polja.

Predsjednik Opštine Petar Smolović, poručio je građanima Biokovca i okolnih sela u Vraneškoj dolini da izazov sa kojim su se suočili se može prevazići sa disciplinom, mudrošću i solidarnošću.

Smolović se zahvalio zaposlenima i volonterima Crvenog krsta koji od početka krize ulažu velike napore da bi pomoć stigla do najugroženijih.

„Ovo će volonteri isporučiti u saradnji sa predstavnicima Mjesne zajednice za 70 porodica u izolovanim selima. Želim da se zahvalim volonterima i zaposlenima u Crvenom krstu koji su od početka krize pomoć uručili za 800 najugroženijih porodica“ – kazao je predsjednik Opštine Petar Smolović, koji se zahvalio i donatorima koji novčano i u namirnicama pomažu rad Crvenog krsta.

Sredstva za ovu namjenu obezbijedila je Opština Bijelo Polje i Crveni krst Bijelo Polje.

„Pored pomoći u hranii i higijeni naše geronto domaćice svakodnevno su na terenu i obilaze oko 50 korisnika dnevno. Ovo je pokazatelj da lokalna samouprava u saradnji sa Crvenim krstom brine o svakom građaninu ovog grada da im se dopremi sve ono što je potrebno u ovoj situaciji“ – rekao je Mašan Živković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.