Opština Tivat donirala 114 paketa pomoći porodicama romske i egipćanske populacije
Foto: Opština Tivat

Opština Tivat donirala 114 paketa pomoći porodicama romske i egipćanske populacije

Timovi predstavnika Crvenog krsta Tivat, Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje i Udruženja Egipćana podijelili su pakete namirnica i sanitarno-higijenskih sredstava za 114 porodica romske i egipćanske populacije u Tivtu.

Paketima pomoći obuhvaćene su 561 osobe a u pakete pomoći uključeni i mliječni proizvodi kompanije Imlek koja je donirana od strane "Imlek Boka".

Obuhvaćena si naselja Lovanja, "7. jul", Gradiošnica i Marići, ali i pojedinačna domaćinstva kojima su timovi dostavili pomoć.

"Distribuciju ne bi bilo moguće realizovati na ovaj način bez svesrdne pomoći naših privrednika koji su donirali prevozna sredstva, i vozače. Radi se o donatorima "Queen" doo, marketi i Kovinić company, kojima se zahvaljujemo i u naše i u ime korisnika", saopštio je Duško Božović, sekretar OO Crveni krst Tivat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.