Prvi izliječeni pacijent

Pobijedio COVID 19 i kroz suze poručio: Molim vas sjedite kući, ja bih sve dao da sam mojoj mogao biti zadnjih 20 dana

Iz Kliničkog centra Crne Gore danas je otpušten Mihailu Vukiću (46) iz Bara, prvi izliječeni pacijent koji je bio zaražen koronavirusom i koji je izliječen.

Vukić kaže da je poslije 20 dana velike borbe pobijedio korona virus i da je srećan zbog toga.

"Bila je jako teška situacija, ali sada je sve u redu. Svima koji su oboljeli želim puno zdravlja, da budu hrabri i da pobijede kao ja",kazao je on,

Posebno je ponosan što nije nikog zarazio i što porodicu, prijatelje i kolege nije doveo u opasnost.

Zahvalio je medicinskim radnicima KCCG koji su ga kaže vratili u život kao i medicinarima u Baru.

Baranin je, u emotivnom obraćanju i na ivici suza, uputio poruku građanima Crne Gore.

"Molim vas sjedite kući, ja bih sve dao da sam posljednjih dvadeset dana mogao biti kući. Ne trebaju vam ništa ni inhalatori, respiratori, ni injekcije, ni infuzije. Sjedite kući i biće vam super.", kazao je Vukić koji će od danas 15 dana provesti u samoizolaciji.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.