Franca: Nema zastoja u proizvodnji
Foto: Franca

U prethodnim sedmicama povećana potražnja osnovnih životnih namirnica

Franca: Nema zastoja u proizvodnji

U bjelopoljskoj kompaniji Franca Mesopromet proizvodnja se, i pored aktuelne epidemije koronavirusa, realizuje u punom obimu i nema zastoja u proizvodnim pogonima, saopštili su njeni predstavnici.

“Svih sirovina imamo dovoljno, a prerada i proizvodnja se realizuje nesmetano”, rekli su predstavnici kompanije agenciji Mina-business.

Oni su kazali da u ovom periodu nije došlo do povećanja proizvodnje, da su sirovine za preradu nabavili na vrijeme i da sada imaju dovoljno zaliha.

Iz kompanije Franca Mesopromet su naveli i da je u prethodnim sedmicama povećana potražnja za osnovnim životnim namirnicama, kao što su brašno, ulje, šećer, mlijeko i mliječni proizvodi, ali i kupovina svjezeg voća i povrća.

Oni su na pitanje da li imaju problema u vezi sa isporukama i uvozom, odgovorili da su uslovi otežani i da ima malo kašnjenja u isporuci robe koju uvoze.

“Roba se zadržava na granicama više nego ranije, ali strpljivi smo i poštujemo sve naredbe i odluke Vlade”, poručili su predstvnici France Mesopromet.

U bjelopoljskoj firmi očekuju da će se epidemija u Crnoj Gori uskoro završiti i da će svi privrednici uspjeti da se vrate na tržište.

“S obzirom na to da su sve mjere preduzete na vrijeme i da je stanovništvo dosta disciplinovano, sigurni smo da ćemo ovo brzo prevazići”, zaključili su iz kompanije.

Mina biznis

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.