Zadržavanje 72 sata za lica koja su zatečena da upravljaju vozilima u vrijeme zabrane
Ilustracija

Državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju odredio

Zadržavanje 72 sata za lica koja su zatečena da upravljaju vozilima u vrijeme zabrane

Državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju, nakon saslušanja, odredio zadržavanje u trajanju do 72 sata za dva lica, S.T. iz Podgorice i M.M. iz Rožaja, zbog krivičnog djela - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

"Krivičnim prijavama Uprave policije – CB Bijelo Polje predstavljeno je da je, 02.04.2020. godine, osumnjičeni S.T. doputovao iz Podgorice u Bijelo Polje, a osumnjičeni M.M. iz Rožaja u Bijelo Polje i da su prilikom redovne kontrole saobraćajne patrole Uprave policije – CB Bijelo Polje, u mjestu Bioča, opština Bijelo Polje, zatečeni da upravljaju svojim putničkim vozilima iz pravca Bijelog Polja u pravcu Berana, suprotno zabrani putničkog međugradskog saobraćaja", saopšteno je iz ODT Bijelo Polje.

Navode da će o daljem postupanju povodom ovih događaja, javnost biti blagovremeno obaviještena. 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.