Majka Milana Kneževića kažnjena novčanom kaznom od 500 eura
Ratka Knežević

Majka Milana Kneževića kažnjena novčanom kaznom od 500 eura

Ratka Knežević, majka jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića, kažnjena je novčanom kaznom od 500 eura, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

To je odluka Suda za prekršaje, a kako dodaju iz DF-a, ukoliko kazna ne bude plaćena u predviđenom roku, saopšteno je da će biti zamijenjena za šezdeset dana zatvora.

"Sudeći po obrazloženju kazne koju je donijela sudija Milanka Kaluđerović, penzionisana šezdesetdevetogodišnja nastavnica Ratka Knežević prekršila je Zakon o javnom redu i miru jer je u svom porodičnom domu ugrozila desetine maskiranih policajca i trojicu nemaskiranih policijskih inspektora koji su predvodili upad i demoliranje porodične kuće Kneževića", navodi se u saopštenju DF-a.

Podsjetimo, majka Milana Kneževića uhapšena je 31. januara, prilikom pretresa njihove porodične kuće. Nakon saslušanja u Sudu za prekršaje Kneževićeva je istog dana i puštena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.