Pljevljaku određeno zadržavanje do 72 sata jer je prijetio medicinskoj tehničarki na njenom radnom mjestu
Pljevlja

Pljevljaku određeno zadržavanje do 72 sata jer je prijetio medicinskoj tehničarki na njenom radnom mjestu

Državno tužilaštvo u Pljevljima podnijelo je krivičnu prijavu protiv D.K. zbog krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti i odredilo mu zadržavanje u trajanju do 72 sata.

D.K. se tereti da je 30.marta uputio prijetnje medicinskoj tehničarki M. M.(65) na njenom radnom mjestu u Oštoj bolnici u Pljevljima, prenosi PV portal.

„Dežurni tužliac Osnovnog tužilaštva u Pljevljima obavještena je da je 30.marta 2020. u Opštoj bolnici Pljevlja lice D.K. uputilo prijetnje medicinskoj radnici M.M. 

Osnovno tužilaštvo u Pljevljima je i u ovoj kao i svim drugim situacijama postupilo efikasno pa je od strane tužioca naloženo da se lice D.K. odmah liši slobode i protiv istog u hitnom postupku podnese krivična prijava zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti na štetu M.N.  Istog dana lice je uz krivičnu prijavu sprovedeno tužiocu na saslušanje i nakon saslušanje u svojstvu osumnjičenog, postupajuća tužiteljka  mu je odredila zadržavanje u trajanju od 72 sata“, navodi se u saopštenju Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.