Vlada će obezbijediti bolje uslove studiranja i više šansi za zapošljavanje
Arhivska fotografija 2019. godine

Marković čestitao Dan studenata

Vlada će obezbijediti bolje uslove studiranja i više šansi za zapošljavanje

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je predsjedniku Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore Danilu Jelovcu i svim studentima u Crnoj Gori 4. april - Dan studenata.

Marković je ocjenio da studenti kao budući nosioci društvenog razvoja i prosperiteta predstavljaju temelj naše države.

„Zbog toga je naša odgovornost i obaveza da vam omogućimo bolje uslove studiranja i više šansi za zapošljavanje kako bismo zajednički ostvarili definisane ciljeve”, navodi se u čestitki premijera Markovića.

On je istakao da će Vlada nastaviti sa stvaranjem još povoljnijeg ambijenta za život i rad studenata, i podržavati napore Studentskog parlamenta na snaženju vašeg položaja.

U čestitki se podsjeća da se Dan studenata obilježava u znak sjećanja na velike studentske demonstracije održane u Beogradu 1936. godine, u kojima je studentski pokret podnio veliku žrtvu.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.