Maloljetni Podgoričani kamenovali vozilo Pobjede
Foto: Pobjeda

Tokom zabrane kretanja

Maloljetni Podgoričani kamenovali vozilo Pobjede

Nekoliko maloljetnika kamenovalo je sinoć, blizu Vezirovog mosta u Podgorici, oko 22.20 sati vozilo ekipe Pobjede u kojem su bili urednica regiona Dragica Šaković i službenik Vladimir Vujošević.

Incident se dogodio dvadesetak metara ispred semafora, kada su se kolege iz Pobjede vraćale sa posla. Oni nijesu povrijeđeni, niti je na autu pričinjena materijalna šteta.

Iz auta je izašao vozač i primijetio je na uzvišenju nekoliko djece koja su pobjegla kada, su ga vidjela da telefonom poziva policiju.

Ekipa Pobjede je o incidentu obavijestila policiju koja je obavila uviđaj i uzela izjavu od Vujoševića.

Vujošević je policajcima saopštio da je odmah primijetio da nema materijalne štete na vozilu, te i da je slučaj prijavio kako bi spriječio i pomogao da se slične situacije ne dese nekom drugom, a dodatna otežavajuća okolnost jeste što se incident desio kada je na snazi zabrana kretanja koju je izreklo Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti.

Iz policije su nam saopštili da ima ovakvih slučajeva da djeca kamenuju vozila, čak i autobuse, ali do sada u širem centru grada nijesu imali takav slučaj, prenosi Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.