Spajdermen viđen u Engleskoj: Nastavnik zabavlja djecu tokom izolacije (VIDEO)

Grad Stokport na sjeveru Engleske ima novog junaka, lokalnog Spajdermena koji zabavlja djecu dok je na snazi ograničenje kretanja zbog koronavirusa.

Džejson Berd, 34-godišnji nastavnik borilačkih vještina, počeo je da se oblači kao Marvelov junak i tako obučen tokom svakodnevnog džogiranja pravi akrobatske skokove i okrete koji silno zabavljaju, posebno mlađe stanovnike Stokporta, prenosi Rojters.

Berd je na ovu ideju došao zahvaljujući svom kolegi koji je imao običaj da se oblači u kostime popularnih super-heroja tokom video razgovora sa učenicima. To mu se učinilo zanimljivim i odlučio je da i on pozajmi kostim od prijatelja i uveseljava decu.

„Sva djeca iz moje ulice u prozorima drže lutke Spajdermena ili lijepe na prozore poruke kojima me pozivaju da prođem pored njihove kuće. To me čini srećnim, okupira me i pomaže da ostanem zdrav“, kaže Berd.

Inače Džejson Berd je među prvima zatvorio svoju školu borilačkih vještina kako bi smanjio rizik od širenja koronavirusa. Strogo se pridržava pravila fizičkog distaciranja, a djeci, osim što ih zabavlja imitirajući pokrete Spajdermena, daje savjete kako da što kvalitetnije provode vrijeme u svojim domovima i da se pridržavaju svih savjeta kako bi se zaštitili od infekcije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.