Učenici Škole „Petar Lubarda“ dizajnirali vizuelna rješenja za #UčiDoma
Škola "Petar Lubarda"

Učenici Škole „Petar Lubarda“ dizajnirali vizuelna rješenja za #UčiDoma

Da je koncept #UčiDoma probudio kreativnost kod učenika drugog razereda Srednje likovne škole „Petar Lubarda“ na Cetinju, pokazuju likovno - grafička rješenja koja su napravili inspirisani učenjem od kuće, navodi se u saopštenju Ministarstva prosvjete.

Naime, oni su kroz vanredni zadatak, služeći se crtačkim alatom Adobe paketa na predmetu Grafički programi kod profesorice Irene Vuković, u veoma kratkom vremenskom roku predložili likovno - grafička rješenja i time doprinijeli kampanji #UčiDoma, navode iz Ministarstva prosvjete.

PaulinaKandybovich

Kao budući likovni umjetnici, učenici su dodaje se, pokazali poseban senzibilitet za projekat #UčiDoma i svojim radovima pozvali učenike širom Crne Gore da ostanu kućama i iskoriste ovo vrijeme za učenje, ali i razvijanje talenata i kreativnost.

PolinaLazarenko

Ova ustanova je, po smjernicama Ministarstva prosvjete i Centra za stručno obrazovanje, uspostavila vaspitno-obrazovni rad već u prvim danima nakon zatvaranja škola.                                                    

IsidoraNovovic

U nastavi im pomažu Google učionice, a kako izgleda ovakav vid nastave učenicima umjetničke škole, pokazuju albumi iz učionica koji govore koliko su učenici kreativni i koliko je saradnja na relaciji nastavnik - učenik kvalitetna.

teaKocan

Albumi se mogu pogledati na Facebook stranici škole https://www.facebook.com/slspl/ kao i na sajtu http://lubarda.edu.me/.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.