U Republici Sprskoj proglašeno vandredno stanje
Banjaluka

U Republici Sprskoj proglašeno vandredno stanje

Odluka o proglašenju vanrednog stanja u Republici Srpskoj (RS) stupa danas na snagu.

Odluka je objavljena u "Službenom glasniku", potvrdio je za Srnu direktor "Službenog glasnika Republike Srpske" Manojlo Zrnić.

"Proglašava se vanredno stanje za teritoriju RS zbog epidemiološke situacije u RS usljed koronavirusa", navodi se u ovoj odluci, prenosi portal Avaz.

Vijeće naroda RS obavijestilo je Narodnu skupštinu Republike Srpske da su klubovi delegata u Vijeću naroda razmatrali odluku o proglašenju vanrednog stanja za teritoriju RS i njenom privremenom stupanju na snagu te konstatovali da se one ne odnose na vitalni nacionalni interes konstitutivnih naroda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.