NKT

"Kretanje će biti moguće i nedjeljom do 13 sati"

Nacionalno koordinaciono tijelo, na predlog Instituta za javno zdravlje, a u skladu sa informacijom nadležnih bezbjednosnih službi da se većina građana pridržava propisanih privremenih mjera, je dalo saglasnost da se ublaži zabrana izlaska građana iz objekta stanovanja vikendom.

Naredbom Ministarstva zdravlja o izmjeni odgovarajuće naredbe omogućiće se kretanje i nedjeljom do 13:00 sati uz striktno pridržavanje svih ostalih mjera.

Zabrana kretanja važiće od ponedjeljka do petka od 19:00, a subotom i nedjeljom od 13:00 - do 05:00 narednog dana. 

Kako su naveli produžena je do 17. aprila primjena više privremenih mjera donijetih 16. i 17. marta.

Tokom sjednice potvrđen slučaj infekcije COVID19 u naselju Vrela Ribnička. Radi sprječavanja širenja infekcije naložena hitna izolacija objekta u kojem je infekcija otkrivena.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.