Bar:
Sportski-rekreativni centar Topolica

Bar: "Topolica" ustupila svoje kapacitete za borbu protiv koronavirusa

Sportsko-rekreativni centar Bar ustupio je na raspolaganje svoj objekat - Sportsku dvoranu “Topolica” Kriznom medicinskom štabu za borbu protiv Covid-19 virusa, koji je nakon pregleda objekta od strane njihovog stručnog tima dao saglasnost za privremenu prenamjenu.

U saopštenju se navodi da je sportska dvorana "Topolica" za sada samo jedna od lokacija koja se razmatra za prenamjenu u bolnički i karantinski kapacitet ukoliko to bude neophodno.

"Prostorna širina dvorane “Topolica” koja u osnovi iznosi 3.600 kvadratnih metara, parking prostor za veliki broj automobila, autobusa, kao i pristup za bolnička i vatrogasna vozila činjenice su koje u mnogome olakšavaju potrebe Kriznog medicinskog štaba za borbu protiv Covid-19 za prostorom bolničkog ili karantinskog tipa", poručili se u saopštenju sportskog rekreativnog centra.

Oni su kazali da "Topolica" ustupa sve svoje kapacitete bez nadoknade i ističu da, koliko su u mogućnosti, stoje na usluzi u borbi za pomoć i zaštitu građana Bara i Crne Gore od prijetećeg koronavirusa.

Na kraju su poručili svim građanima Crne Gore da shvate ozbiljnosti situacije, i da postupaju odgovorno prema sebi i prema drugima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.